Feb 21 2018


Mossenaires “suma i segueix”

Sempre diem que no hi ha dos entrenaments iguals, i ens reafirmem. Tot i ser d’aquells que fem en els que ens apropem a la ciutat veina, Sabadell i voltem pel bosc, que mica en mica es va recuperant d’aquella ventada, i hem tornat a tenir a un Mossenaire d’Honor, després de dues setmanes sense. Tenir-ne. Fantàstic. Ha estat en Josep Marcual i que tothom coneix per en Pepo


La Laura Fabra, ens ha conduït la bandera de punta a punta de l’entrenament i la parat a l’hora de la fotografia familiar, que fem a un grandíssim parquing del bosc de Can Deu.


I la genial sorpresa:
Albert Diantus i qui ens presentarà el video fet amb el Dron d’aquesta innovadora empresa http://www.moviedron.es que a més és d’ell


Moltes gràcies!!!!


El vídeo el podeu veure més avall i ha quedat genial, encara que les paraules escrites: inmerescudes de totes, totes!!


Doncs bé: ja ho sabeu. Si voleu tenir aventures, veniu qualsevol dissabte al camp base des d’on Mossenaires surt sempre a les vuit. Vine, i gràcies pel teu seguiment.

Doncs si: en Josep Marcual accepta la nominacióJosep a partir d’avui serà proclamat Mossenaire d’HonorGràcies i Enhorabona JosepGran Mossenaire la Laura FabraLaura Fabra a punt de treginar la nostra bandera Mossenaire. Gràcies!!

Laura Fabra
[img][/img]


En Josep en un del nostres reagrupamentsPaco BarciaXesco Garcia

Pepo al nostra pas per la font de Can ArgelaguetIsabel FontLaura i JordiJosé LuisSanti i AntonioJavierOlga seguida per la InmaCarmeMiguelDiego i CarlosJordiPepea buscar la cuaJosep i InmaI després d’un bon progressiu en pujada: aquest és el podi
Josep, Laura, Manuel, JordiJosep, Laura, Manuel, JordiNúria, Txell, JavierLa Laura ajudada per l’Enrique-Nilo fa el desplegament
Qui deia que estava al revés?Toca llegir els aniversaris, dels que no tenim a ningúMarcos, Quim, Paco, Rafael, Cristina
Ferran, Oriol i Txavu, Jaume, Montse


Enhorabona!!!I toca conèixer al nostre nominatI en Josep Marcual “Pepo” queda proclamat Mossenaire d’HonorEnhorabona Josep!!

Moment familiar, en el que fem la fotografia de record d’un dia irrepetible. El d’avui. El parquing de Can Deu


L’Albert Perpinyà
Laura amb la bandera a l’esquenaEns reagrupem a Sant Julià d’Altura, amb en Josep, la Tell, Isabel
Antonio, Antonio, ManuelIsabel i Joep a Sant Julià d’Altura dOlga, Paco, Santi, Jordi i Joan, a Sant Julià d’AlturaI ens atrapa un gran Mossenaire amb btt, en PauPau, de Mossenaire per aquests camins tan coneguts per nosaltresQuan arribem una gran sorpresa. l’Alber Diantus ens ofereix la primicia del video que a realitzar i que fa filmar la setmana passada. Gràcies Albert!!!


12, 11, 10, 9…Al camp base. Gràcies a tothom!!!!!Veient el treball de l’Albert de https://www.facebook.com/moviedronorg/


Video Mossenaire a vista de Dron

https://youtu.be/XSVVgqjx0oc


Aprofitem per agrair de tot cor a l’Albert Diantus i qui ens presenta aquesta innovadora empresa http://www.moviedron.es


Moltes gràcies!!!!https://www.strava.com/activities/1411664649
Si fa una setmana el coneixíem per primera vegada i era un dels nostres Mossenaires Nous, avui volem saber més coses d’ell i t’agraim, Josep, que ara sabem que quan es ve dues vegades, això vol dir que vas gaudir i ara sent d’honor, ja formes de ple part d’aquest projecte. Moltes gràcies i enhorabona!!!


Hola a tots


Avui quan el Pep m’ha demanat això de ser Mossenaire d’honor, no sabia exactament que era, però la paraula “honor” l’he trobat massa gran per mi, que només era la segona vegada que venia amb vosaltres


Em dic Josep, encara que els amics em diuen Pepo i tinc 45 anys. Sempre he anat fent esport, encara que mai havia anat a córrer.


Ja fa uns quants anys que em vaig quedar clavat de l’esquena i des de llavors vaig començar a nedar, uns quatre cops a la setmana i sempre a les 6 del mati, fins que el passat setembre vaig començar amb les tendinitis a les espatlles i vaig provar de començar a córrer, també a les 6 del mati


La veritat que això de córrer m’està enganxant molt més que el nedar i més si es pot fer enmig de la natura. I això de poder-ho compartir amb gent com vosaltres és genial, amb molt bon rotllo i amb l’acollida que m’heu fet com si fos un més i portéssim temps corrent plegats


La feina que fa el Pep la trobo increïble i la prova és que cada dissabte hi ha un munt de gent que des de fa molts anys fa l’entrenament amb ell i que és deixa portar sense saber cap on anirà exactament ni les sorpreses que té pensades, que segur que alguna porta al cap


El dissabte vinent no podré venir, però no dubteu que ens veurem molts dissabtes més i espero que les espatlles em deixin compaginar el nedar amb el córrer, que a l’hivern a les sis del mati fa molt fred pel carrer!


 vols el teu banner?

Comentaris tancats a Mossenaires “suma i segueix”
Comments are closed at this time.