Disseny de Josep Moliner

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís 🙂

Com que treballo pel meu compte, sóc Freelance,  poso el meu logo a les cròniques, per què penseu amb mi si us surt la necessitat. Obert a les teves propostes. Pots veure alguna cosa a https://sites.google.com/site/dissenyjosepmoliner/

Puc fer des de manteniments de web, gestionar-te temes de comunicació, et faig newsletter molt baratetes, portar-te les teves xarxes socials, i tot ho relacionat amb impressió. Preguntem sense compromís: per això estem

Si creus que em pots necessitar, en parlem: eiii !! i sense cap compromís i tan amics. Tant amb temes de disseny, d’esport, d’administració, de logística, etc.  Segur que ens entendrem.

Si vols posar un banner a les meves webs: són molt econòmics i la gent què “li agrado” sabrà de tu i de passada m’ajudes a “sobreviure”.

Vinga, espero que m’escriguis aviat i en parlem. Contacte

Moltes gràcies

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply