Disseny de Josep Moliner

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís 🙂

Com que treballo pel meu compte, poso el meu logo a les cròniques, amb l’esperança de que pensis amb mi, i poder   superar aquests moments en els que no tinc quasi feina. Clients que tenia, o s’han jubilat, o tenen també problemes o també tenen altres sistemes.

A molts ja us ho he dit i m’heu manifestat que si sabeu res m’avisareu. De moment he rebut algun encàrrec, però no és suficient per poder guanyar-me la vida.

Ja sabeu, doncs, si sabeu d’algú a qui li pugui fer servei i que no em tanco a res, vol dir que si creus que puc encaixar en un altre aspecte, en parlem. Tant amb temes de disseny, d’esport, d’administració, de logística, etc.  La crisi em te molt aturat, i l’objectiu és treballar.

Pots consultar més o menys el que he  fet  a: http://disseny.josepmoliner.com , :

Encara que intento transmetre optimisme, no tenir feina em marca molt el caràcter. Si pots donar veus entre els teus per localitzar alguna feina que pugui fer t’ho agrairé.

Moltes gràcies

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply