Nov 08 2017


Sí o no? Tu que creus?

Aquest bosc que travessem, ens dóna una idea de com devia ser fa uns anys tota aquesta zona. Si bé ara és un corriol que ens agrada per la seva frondositat, acolorits amb els colors de la tardor i encara sense massa fred, per l’època, si que amb l’escalf de tots els que ens agrupem en aquest projecte de cada dissabte, es farà de nou un entrenament memorable, on coneixerem a tres mossenaires noves, la Susanna i les germanes Anna i Berta i a on en Paco ens donarà una explicació del que representa una cursa solidària, on els beneficis aniran a la infància i on cada any ens hi convida des de Can Mossenaire.
Repassarem qui va ser Mossenaire d’honor, tal dia com avui però de diferents anys com en: David, Jaume, Isabel, Lola, Joaquim, Eva, Pascual, Jose, Mireia.
I el nostre gran protagonista: el Mossenaire d’Honor, que avui recau en una gran persona: en German Martínez que al final podreu conèixer una mica més, per l’escrit que ens fa arribar.

Destacar que sempre es respira un gran ambient, unes xerrades fantàstiques i de nou les ganes de tornar-hi. Sí o no? Tu que creus?


Per nosaltres tenir a en German nominat, és tot un honor


Quedes nominat a Mossenaire d’honor


I el bandera serà en Paco Utrera, que com cada any fa una tasca impressionant ajudant a qui més ho necessita, organitzant una cursa molt important a la nostra ciutat http://cursainfancia.com/

Mossenaires desitja que sigui un èxit i gràcies per venir

Paco Utrera


German al costat del Miquel i Juan Miguel


Miquel Paradell , tot un luxe!!!!


Oriol i Olga


En Juanjo Fernandez super feliç


German reagrupant amb tres Isabels


Juanjo Fernandez


Miguel, Isa, Maria Teresa

Isabel Alcalde


Núria Mayoral


Sandra Martínez


El nostre nominat en German


Hem fet el progressiu on els capdavanters: Jose, Sebas i Miguel


Isa, Balme


Icos, Oriol


Anna


Isabel, Xesco


Paco, Carme


Víctor, Juan Carlos, Maria Teresa


En German, amb les Mossenaires Noves: les germanes Anna i Berta

V I D E O


https://youtu.be/99jvqlP_okQ


Després d’un bon progressiu, endavant i endarrera de la Sandra


Desplegament de la bandera


Habitual: surt al revés: jeje


I si al 2008 en Pascual va ser Mossenaire d’Honor, no va ser fins el 2014 que ens va fer un brillant escrit. Gràcies Pascual


Pascual Vicente

I una de les Mossenaires Noves, la Susanna. Benvinguda!!!


Les tres Mossenaires noves: Anna, Berta, Susanna


Les dues germanes: benvingudes!!


Benvingudes a les tres Mossenaires Noves. Per molts anys!!


I ens toca proclamar al “Mossenaire d’Honor”


German Martínez Conde queda proclamat per tots vosaltres el nostre “Mossenaire d’Honor”, enhorabona!


I en Paco Utrera ens parlarà de la Cursa per la Infància


http://cursainfancia.com/


http://cursainfancia.com/


Fotografia de família d’un quatre de novembre únic. Moltíssimes gràcies a tothom i fins dissabte!!!


Fins a la recta final, els Mossenaires van a la cua a buscar a qui pugui venir. Gràcies!!


Dotze, Onze, Deu, Nou, vuit…. i surt la foto que surt. Gràcies pel moment

https://www.strava.com/activities/1260551981

Sempre que ve en German, transmet una imatge de serenor i de persona agradable i avui tinc la oportunitat de saber una mica més de tu, encara que les xarxes socials sempre ens apropen, com veus que freqüentes colles que ens agraden. Avui tenim la sort de què formis part de la gran llista de Mossenaires d’Honor i per nosaltres i per mi és tot una Honor. Gràcies i enhorabona i per molts anys.

Recordo els motius que em van encoratjar a córrer inicialment. Recordo la reflexió que em vaig fer com a persona una vegada passat els 41, on vaig començar a visualitzar la vida des d’una altra perspectiva. Havia de cuidar-me, havia de baixar de pes i devia fer una vida una mica més saludable perquè passats els 40 ja deixes de ser un xiquet, encara que continues sent un xaval, jajajaja.

Mai no hauria somniat en arribar a creuar determinades metes, alguna marató, mitges, curses de 10 km i encara no sent important els temps, he après i comprès que moltes coses a la vida corresponen a qüestions d’actitud, perseverança i treball. Així doncs, res de tot això hauria estat possible si no fos per l’esperit de les persones que practiquen aquest esport, a la seva ajuda , a la seva col·laboració, als ànims que t’aporten en els moments baixos. Aquí te n’adones que no només es tracta de córrer sinó de l’esperit de solidaritat, afecte i cordialitat que et transmeten les persones immergides en aquesta tasca. Aquest és l’autèntic motiu que fa que continuï rodejant-me de totes aquestes persones i practicant aquesta activitat.

Ara em vénen molts noms i persones al meu cap, Montse Gervas, Isa Vergara, Mayte i Feli Molina, Luci, Present, Isa López, Sonia Lázaro Bet, Tere Cámara, Rafa Navas…, disculpeu perquè la llista és molt llarga i es faria interminable

Avui ha estat un dia molt especial i que em sento especialment orgullós de pertànyer al grup de mossenaires, un actor protagonista i fonamental per als amants del running, de la natura, de la concòrdia, del companyerisme i el respecte cap als nostres semblants, tot de forma altruista.

Agrair la responsabilitat, compromís i competència de determinades gents, que amb el seu treball i l’excel·lència com a persones, fan possible que cada dissabte propiciïn que ens puguem reunir a realitzar aquesta d’activitat, afavorint que molts de nosaltres puguem sentir-nos millors persones amb els valors que ens transmeten.

Gràcies mossenaires

 vols el teu banner?

Comentaris tancats a Sí o no? Tu que creus?
Comments are closed at this time.