Mar 21 2019


de Terrassa a Sabadell amb Mossenaires

Filed under General

Molts dies Mossenaires va de Terrassa a Sabadell i tornada, per llocs impressionants, amb camps i paisatges que quan s’apropa la primavera irradien uns colors brillants i que encomanen bon estar. La primera part hem gaudit d’un fons espectacular d’un cel blau, i amb l’omnipresent muntanya de Sant Llorenç amb la Mola al capdamunt, que ens marca molts entrenaments. Podeu veure un vídeo, que us aproparà més en el dia real d’un entrenament peculiar, on una vegada i una altra, se sap trobar aquests ingredients que sovint ens omplen de felicitat. Aprofitem per convocar-vos qualsevol dissabte i estem amb ganes de coneixer’t. 

Hem tingut dues noves Mossenaires a les que donem la benvinguda, i a l’hora de la fotografia de família, hem pogut llegir i aplaudir als aniversaris de Mossenaires d’Honor de tal dia com avui de diferents anys i com que teníem a en José Luis Alonso, ens ha fet els honors de conduir la bandera, que li agraim. Gràcies a tothom 

Antonio Mayorgas 

José Luis Alonso el nostre bandera 

Nacho Bravo un gran Egaramossenaire 

EN Joan que ve de Polinyà. Gràcies Joan 

Fernando Artesero per davant de la Masia de Torre Mossèn Homs 

Pau Margarit per davant de la Masia de Torre Mossèn Homs 

I avui ens visita la gran Mossenaire Rosa Trapé Eva Gorina 

Ferran Peiró Puig 

Isabel Vergara 

Nuria Masegosa 

Nicolás Serra 

Les Noves Mossenaires, Janet i Laura 
Eva Cantero 


Rosa i Loli 
En José Luis Alonso aniversari de Mossenaire d’honor de l’any 2013. Enhorabona!! I aplaudit i la llista de record 


i ara toca conèixer a les Mossenaires Noves!! 


Així de contenta ho cel·lebra la Laura 


Laura i Janet I a l’esplanada del bosc de Can Deu, ens fem la foto de família com a record d’un dia en que predomina la xerrada i passar-ho bé mentre correm. Gràcies per fer gran el nostre projecte. veure vídeo …. https://youtu.be/pX-LQ5p-0J0

 
veure circuit …. https://www.strava.com/activities/2227262862

 

 

 

 vols el teu banner?  

si vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho

et fem el teu banner a Mossenhoms.be

disseny.banner.terrassa@recursor.net

Comentaris tancats a de Terrassa a Sabadell amb Mossenaires
Comments are closed at this time.