Feb 21 2019


Pels plans de Can Canya amb Mossenaires

Filed under General

Ha estat un bon entrenament per zona de Can Canya i gaudint i ens han ajudat amics com en Joan i Eva, Albert i Anna, i Javi, pensant en tots vosaltres i que corre gaudiu força. Un regitzell d’imatges corroboren que ha estat així i a més de que en Joan Forte s’ha pensat bé el circuit i ens diu:

“Sortida del dissabte
Direcció Sabadell per Pista fins arribar al darrera l’hospital, vam continuar fin arribar un petit tram d’asfalt i giren a l’esquena i tornem a fer pista fins a Mossèn Homs.
No van sortir 10, ja que quan vam arribar a la cruïlla, camí del golf, vaig mirar l’hora i vaig decidirr millor complir l’horari, vaig més tranquil.
Presentació del nou Mossenaire , en Jordi.
Lectura del aniversaris i dedicada la sortida al xicot que va ser Mossenaire al 2012 i ens va deixar molt jove, en Ferran Ventura.
Agraïr la col·laboració.
Eva, Albert, Anna Cos i Javi.
Que tinguis molt bona setmana!”

l’Eva ens ha fet un munt de fotografies boníssimes i l’Albert també, a més d’un vídeo excepcional, que podeu visionar en aquest mateix escrit.

Moltíssimes gràcies a tothom


Gràcies Joan per haver-nos conduit l’entrenament d’avui

Fernando i LoliGràcies a l’Eva per fer-nos fotografies de record, així com l’Albert

En Francesc

Miguel, Miguel, RobertFran, Fernando, CarlosFoto familia als plans de Can Canya amb un bona colla. Gràcies a tothom per haver-ho fet possible.


Toni ,Anna, Marta

José Manuel, Miguel, Isabel, Manel

Ismael, Antoni, seguits per Eva i Miquel

Eva i Miquel, amb els cansEva amb el Watson

[img][/img]veure video ….. https://www.youtube.com/watch?v=C1UfFxsJGq4&t


veure recorregut…. https://www.strava.com/activities/2152093418?share_sig=SOLQWFJ71550308351&utm_medium=social&utm_source=android_share

Comentaris tancats a Pels plans de Can Canya amb Mossenaires
Comments are closed at this time.