Des 13 2017


“La recta de l’hípica Mossenaire”

Línia de el que és habitual i sense sorpreses. Circuit agradable, de deu quilòmetres i la majoria sap que gaudirà d’una bona trobada on predomina aquest bon rotllo del grup. No és fàcil que després de tants anys la gent no sàpiga del que va això i, va d’enfortir mitjançant l’esport de córrer, vincles d’amistat aprofitant els fantàstics entorns d’aquestes grans ciutats vallesanes, Matadepera, Sabadell i Terrassa.

Ens fa gràcia ara fer aquest “minut mossenaire” diferent, on es poden veure a la bona gent que ha vingut, tot corrent, per un lloc característic del circuit, i avui ha estat aquesta fantàstica recta de l’hípica.

Hem pogut llegir els aniversaris dels mossenaires d’honor el mateix mes i de diferents anys, hem conegut al Mossenaire Nou, en Josep, i ens hem alegrat de què el Bandera, en José Manuel, ens diu que la seva filla ha millorat amb l’operació de la seva oïda.

La Mossenaire d’Honor, ha estat la Berta, que ens dedicarà un escrit on la podrem conèixer un xic més.

Com és costum: hem gaudit de valent i ja estem esperant al dissabte vinent o si tot va bé, ens tornarem a reunir entorn de la Masia de Torre Mossèn Homs, a Can Mossenaire. Ens hi veiem.Ja tenim nova nominada: la Berta, a la dreta, al costat de l’Anna, la seva estimada germanaAnna MarcetI instants abans li demanem si vol ser “Mossenaire d’Honor”, i queda nominada: Berta MarcetLlegint el nostre agraïment i reconeixementi cap a la butxacai qui serà el nostre bandera?en José Manuel García Cabello , que des de fa molts anys les vegades que ha vingut: avui fa la 59 des de la seva primera vegadaI a punt de sortir, veiem algun Mossenaire Nou: en Josep que ve recomanat per la Kñera. BenvingutEns encanta veure a les noies contentes i avui la Manuela Trigos estrenava la seva samarreta mossenaire enmig de les Isabels i sota l’atenta mirada d’en Juanjo FernandezCosta de reconèixer l’amic ballarí: algú ho endevina?


Quim i Jordi: es nota que fa fred


La Berta, envoltada per en Josep, Oriol i l’AnnaLa Berta, nominada a Mossenaire d’Honor i al fons en Josep el Mossenaire NouAvui ens visita un gran: en Miguel Moreno Moreno , que no s’oblida mai que és un gran MossenaireFernando, Isabel, Guille, Bet

Jordi al capdavant, Anna, Carlos i JoanAllò més característic del Mossenaires, quan es va
a la cua. Gràcies per fer-ho posible, Francisco i José

Oriol i BertaOriol i Berta, amb el fons de Sant Llorenç del MuntPepe i MontillaAnna Marcet , germana de la nominada d’avui
i fa un parell de setmanes Mossenaire d’honor <—La Mossenaire Major, l’Anna i un Gran Mossenaire: MiguelLa Bandera, a l’esquena d’en José ManuelI l’Eva, que la trobàvem a faltar i era per la campanya de recollida de les olives. El seu Sherlock portat pel JaviOriol, Anna i Berta


i arriba la cua. Gràcies!!dels més antics: Anna, Miguel, CarlosBerta, Miguel i MarionaFrancisco, Jordi, i Jordi


Isabel VergaraPaco BarciaSanti, Olga, ManoloLa Mariona i en Miguel, que no hi cap de l’emocióEn Miguel anant a la cuaUna gran Mossenaire!!!, la Berta MarcetLa BertaEppp !!!, el Mossenaire Nou va a la cua: en JosepJa ve la cua!!!!I aquí els capdavanters que fan el progressiuLes campiones i campions que han arribat al capdavant en aquest progressiu
Anna, Mariona, Isabel, Guille, José Manuel, Jordi i Manuela. Enhorabona!!


Berta, Anna, Isabel, Guille

Guillermo Pérez

Antonio MayorgasEiii !! i la Berta, nominada a Mossenaire d’honor, que va a la cua. Gràcies!!!Bona colla trepitjant asfalt


V I D E O . V I D E O

https://youtu.be/byNldaN-FOcI toca el desplegamentOriol i JoseI aplaudim als aniversaris MossenairesLluism Silvia, Lizandro, Jordi, Agustín, Toni i Xavi
Amb vosaltres ha estat possible!!!. gràciesI ara ens toca conéixer al Mossenaire NOu: en Josep!!!En Josep, ha viscut vint-i-cinc anys a València. Benvingut i t’esperemMossenaire Nou; Josep


I ara estem a punt de proclamar a la “Mossenaire d’Honor”Queda proclamada la Mossenaire d’Honor: Berta Marcet !!! Enhorabona!!!I ben aplaudida per tothom. Ja és Mossenaire d’Honor. Berta MarcetI hem volgut fer nota, que el nostre bandera és el pare de la Lucía, que ha estat operada d’una oïda i ens alegrem que es troba molt millor.José Manuel, para de la Lucía. Endavant!!I la fotografia de família del 9 de desembre de 2017 amb dedicada a tothom que fa possible aquest projecte d’Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs – Mossenaires. Gràcies!!!


i continuem la nostra marxaLes germanes Marcet, amb la Mossenaire Major: l’ Anna CosLa BetManuelaI el darrer esprint de les Isas


I ja som al camp base: a la Masia de Torre Mossèn Homs, a Can MossenairesEn ha vingut a veure en pinelli 31Dotze, Onze, Deu, Nou…. qui surt a la fotooooo !!!!Ara si !!https://www.strava.com/activities/1307940136

La Berta es va posar en contacte directament per on va començar tot: al http://forum.mossenhoms.be el dia 2 de novembre i es va registrar i per correu intern ens deia i ens va dir .


“Hola!
Aquest dissabte hi ha sortida? M’interessa!!”


i ja ho veus: ens fa moltíssima il·lusió que tant tu com la teva germana Anna, ens feu gran el nostre projecte d’entrenaments en grup i ara tenim l’oportunitat de conèixer una mica millor com ets i t’agraïm el gest. Per molts anys i et desitgem el millor i molts d’èxits esportius i de tota mena. Enhorabona!!!
Sempre he fet esport, esquí de competició, bàsquet, tenis i hockey. Tècnicament no he destacat mai, però si es tractava de córrer, en això, si que s’hi fixaven!! Les sessions de físic abans del tècnic era on jo gaudia!! I la resta ho odiaven


Vaig començar a córrer (fer running) quan el meu company es preparava unes oposicions, l’acompanyava als entrenaments i m’encantava!!Senzillament córrer, esprémer les meves cames fins a no poder més , arribar al límit de cansament fent sèries pels voltants de l’Ègara, deixar volar els pensaments per camins i corriols de Sant Llorenç i del Pirineu….Va arribar la maternitat i amb ella l’energia cap a la criança, donar i rebre amor de petits és esgotador i et fa créixer tant que no queden forces per gaires coses més.Ara que ja han crescut una mica (3 i 1 any i mig) torno a recuperar el temps per mi i les meves aficions!! I mossenaires ho posa tan fàcil!!! Que divertit es trobar-se els dissabtes ben dora ben dora!!!Noves metes i nous horitzons per endavant i la companyia de la meva germana, amb qui mai hem compartit massa temps plegades, s’uneixen ara per reactivar-me i tornar a mostrar la Berta que més m’agrada!!!Endavant I moltes gràcies per Ser-hi!!!
 vols el teu banner?

Comentaris tancats a “La recta de l’hípica Mossenaire”
Comments are closed at this time.