Gen 29 2015


Mossenaires enfangats.

Filed under General

Avall que fa baixada, i és el que fem normalment tots els dissabtes instants després d’haver-nos retrobat entorn de la Masia de Mossèn Homs. Quatre rialles, quatre paraules i a l’hora en punt partim cap a un camí incert, i amb el mateix destí, i que només pocs coneixen i que amb l’esperança d’encertar, fem tots mentre anem fent-la petar.

Si som puntuals és, per què sabem que tothom té coses a fer després d’encetar d’aquesta manera el cap de setmana, tot corrent amb gent amb la qual ens hi trobem bé, que ens fem costat i si podem, ens esperem a l’encreuament per fer realitat el projecte “d’Entrenaments en grup”, que ens fa més propers i ampliem vincles d’amistat.

Avui ens queixarem a altes instàncies, donat que hem anat per “arenas movedizas” i de poc que ens veiem empassats per un munt de fang. Esperem que a hores d’ara les catifes dels vostres “tututs” estiguin per passar revista.

Agrair la vostra comprensió i bona fe i esperar que la propera retrobada, on segurament continuarem veient el que el vent ha malmès i tenim a punt un circuit ple de sorpreses pel dissabte vinent. Ens hi veiem.


Menuda sorpresa !! sóc jo ?, doncs tot un honor tenir a l’Antonio Pulido…


… de Mossenaire d’honor


Antonio, gendre de l’Eulogio Pleguezuelos, que va dur a terme el projecte solidarilink


Joan Carles, Jordi i Marc; és fred, Jordi?


I en Joan, amic de l’Albert, porta un nou amic. I aixi funcionem. Gràcies !!!


La grafóloga, escriptora, i un munt de coses més, Gemma en el seu segon dia com a mossenaire, i després de gairebé un any i Jordi: quina funda ens portes? . Veiem a l’Eugeni avui també. Gràcies a tots per venir.


sota l’atenta mirada d’en Victor, avui en Jordi Davi ens porta a la Jacqueline


Doncs va la primera: la Carme arrenca, igual com la Cinta i en Roberto. Al mig la Mari, que avui ha estat molt activa als progressius.


En Wester, que cada setmana ens penja el track, per què tots sapiguem la distància que hem fet i inclús les calories que hem gastat. Avui segons deia: 699 kc. i com deia en Xavi des de Rellinars, amb un plat de cigrons ho recuperem.


Joan Carles


Gemma, David, Trini, Karen, Gilberto.


Roberto, seguit per la Marga


Antonio Pulido, amic nou d’en Victor


Trini, Marga, Jordi

No sabria dir si és un pas de sardana o que fent una punteta així, igual la cosa no s’embruta tant


Imaginem que ningú a desaparegut sota aquestes aigues


no n’hi ha per tant; aneu nets


Un color blanc interessant, i el rosa tampoc està malament


escampada mossenaire. Sorgien per tot arreu.


En el seu dia, l’Antonio com sempre fent amunt i avall.


Com en Roberto


I en Sebas


Ieeep !! que n’hi ha de molt lluny. Anem a buscar la cua, l’Anna, en Ricard i en Sebas


Aquest home fa por, no se pas qui és, tot i que te una retirada a en Víctor


Doncs ja tenim aquí la cua. Merci !!!!


Antonio i amb en Sebi, que s’estrenava i l’impressionava que fossim tanta gent


La nostra jove amiga que avui s’estrenava, per davant de la nostra flamant mossenaire de la setmana passada, la Cinta i de la Imma


A veure: l’Ester anava d’estrena i més o menys se n’ha sortit: però la Isa no se pas per on s’ha posat. Per alguna ciènaga. Això si: feu molt de goig.


I arriba la nostra cua, amb la Contxita i la Marga


I els protagonistes del nostre progressiu impressionant: Gemma, Antonio, Karen, Gilberto i Sebi


Carme i Imma, ben contentes


Marga, Carmelo, Ricard i Roberto


I de nou un progressiu ara amb la Gemma, Robert, Antonio, Pep i Mari. L’hem fet almenys per sota de 4’qm.


moment de qualité


Jordi, Txell, Anna


En plena tertúlia, en Joan i en Jordi.


moment de conèixer els mossenaires nous


Moment de conèixer al Mossenaire d’honor: Antonio Pulido


La foto de família i vosaltres sou els autèntics protagonistes d’un entrenament únic al món. Almenys a aquesta hora i a aquest lloc.


I abans de marxar…


Vinga va, Frankie, toquem del dos que el tres ja és fora.


La porta és per allà?


Esports poc comparables: jo vull la moto


Les de menys pressupost, el carretó de la compra. Em quedo amb la moto


Els mossenaires anem amb preferència. La Mari no se’n fia: vista a la dreta !!


Els amics d’en Pascual, fent la seva habitual volta des de Can Llong


I en Wester, com cada setmana ens penja el recorregut.

La vida és com una partida de billar: conec a en Miguel, que em presenta a l’Eulogio i acabo fent també amistat amb l’Antonio, i qui és l’Antonio? el gendre de l’Eulogio i amic del Miguel, alhora que el meu amic. Si?
Després de jugar amb el vostre poder de captació i molt en serio, és una autèntica sort que gràcies a aquest projecte puguem poder compartir moments amb gent com tu, que a més sempre ens demostres que gaudeixes i ens animes i ens fas costat. Et desitgem el millor i t’agraïm el teu gest de donar-te a conèixer. Ah ! i ens anirem veient molts dissabtes.

Hola companys, sóc Antonio Pulido mossenaire d´honor i estic molt content de formar part de la família dels mossenaires, sempre he fet futbol, m´agrada moltissím fer esports, de vegades estic al gimnás, ho fent natació i de vegades també l´esport de moda el padel, per cert bastant fluixet, je,je.

La primera vegada que vaig saber d’aquest grup va ser gràcies al meu sogre Eulogio Pleguezuelos, el dia que vam fer una xerrada explicant un projecte solidari per recaudar diners per la unitat oncològica de Sant Joan de Déu amb el llibre FRIO BAJO LA PIEL, al veure la resposta que va tenir el grup, no vaig dubtar de què aquest grup era molt especial, de seguida vaig començar a correr amb el grup i des de aquell dia, no he deixat d´anar, he conegut gent molt especial i ara som amics i no puc deixar de córrer per què hem motiven cada dia mes.

El meu objectiu de cara al pròxim any és fer les mitja marato de Terrassa juntament amb un gran amic, a veure si puc aguantar el seu ritme,je,je, una mica complicat, perquè és un dels grans d´aquest esport, el Sr. Miquel Piqueras, una persona excepcional i un gran exemple de superació.

En un futur m´agradaria fer un viatge als Estats Units, sempre per nadal ha de ser una sensació única la manera que tenen de celebrar el nadal, i viatjar pels seus estats, tinc referencies molt bones, je,je.

Gràcies al grup, cada vegada m’agrada més córrer, m´agrada el bon ambient que es respira, cada vegada ho paso millor, és molt agradable llevar-te els dissabtes al matí i trobar-te companys com vosaltres que despreneu molta energia, il·lusió i ganes de fer molt d’esport.

Ens veiem dissabte, us desitjo molt bona setmana

Antonio Pulido

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?

Comentaris tancats a Mossenaires enfangats.
Comments are closed at this time.