Des 14 2014


Entrenant per Collserola

Filed under General

Collserola, on hi vaig molt de tant en tant, ha estat un bon lloc per fer un entrenament, veient nous recorreguts i amb un parell d’amics, germans Viñeta: David i Jordi. Recorregut de 20 qm. i per llocs predominant pista i a la tornada molt freqüentat per tota mena d’esportistes. En resum; fantàstic. Sant Medir, Font groga, Tibidabo, i he vist com de forts estan aquest parell. Gràcies als dos per l’entrenament i el repetiré: m’ha encantat. Llocs emblemàtcs com el Pi d’en Xandri. Llocs on en Jordi i en David de petits havien anat a pescar. Can Borrell, aturada de molts esportistes on fan bons dinars i esmorzars. I la majestuositat de la basílica del Tibidabo, on ens hi hem aturat i unes quantes fotografies dels entorns per endur-nos un xic de record cap a casa. Arribats a Terrassa, recuperant forces amb una cerveseta i agrair la paciència dels meus amics, que han d’esperar-me, que són uns veritables cracks.


Amb en David i en Jordi, els Viñeta, un entrenament que m’ha agradat d’allò més. Gràcies als dos.


Sempre que s’arriba al capdamunt, no pot faltar document gràfic que ens deixi el record d’aquest dia, un més dels que córrer és un gaudiment infifinit


oi Jordi??


I la majestuosa presència a l’arribada del Pi d’en Xandri


Recuperant forces i: una més per explicar.
Gràcies, Jordi i David, per l’entrenament des de Sant Cugat, per Collserola fins al Tibidabo

Fotos: Jordi

 

 

http://josepmoliner.com/fupar_netejaParquings2014B.gif

vols el teu banner?

Comentaris tancats a Entrenant per Collserola
Comments are closed at this time.