Ago 31 2014


Penyes Altes amb amics

Filed under General

Si que han estat altes, si.

He estat de vacances i he entrenat poquíssim. Vam fer la nostra tradicional trobada els “Mossenaires” ahir. A la tarda, sense massa forces, vaig anar a córrer a Matadepera sabent que vaig primer de la meva categoria i realment sense massa ganes, encara que quan vaig acabar estava més que satisfet i m’ho vaig passar pipa i el temps i lloc que vaig aconseguir, penso que dignes.

Però avui si què tenia una bona prova: anar amb velles amistats a fer un entrenament per la zona de Cavalls del Vent, triant dels dos recorreguts què va proposar l’Agustinjr, el més curt. Bé, com a curt ha sortit vint i escaig quilòmetres i en aquest moment tinc la musculatura agarrotada. Però una satisfacció immensa.

L’Alberto amb el seu plànol i jo refiant-me, anem a un punt intermedi per on passés la colla què fa el recorregut llarg. Bona i llarga conversa en pujada pel camí de la serp, que diria que era una “boa” per què llargota, llargota. A dalt ha passat un noi que com entrenament setmanal he entès que feia un “Cavalls del Vent”. Ostres!!

En resum, sortint des de Gréixer, fins dalt de tot de Penyes Altes, i llavors cap al refugi de Sant Jordi i retorn a Gréixer.

Un entrenament d’aquells que fan afició i desperten ganes. Gràcies amics!!


l’Alberto sempre va acompanyar de la seva particular “tablet”


Cisco, poc abans de sortir


El jove de la colla, en Jordi Gallego


La Gemma


Alberto


els què feien el recorregutg llarg


El nostre


el re-encontre


Javi i Carles

Alex


La Gemma que deia que anava ja justa, però no sabia que jo anava més
Penyes Altes


Jordi, ha arribat al cotxe amb almenys un quilo de bolets. Aquí un apaganosequè


I en van dos !!, al refugi de Sant Jordi


Aquí nés d’un hem posat el cap

Doncs fins aquí un altre dia per no oblidar. Gràcies !!!

 

 

 

 

 

http://josepmoliner.com/fupar_netejaParquings2014B.gif

 

 

 

Comentaris tancats a Penyes Altes amb amics
Comments are closed at this time.