Jun 19 2014


Tots amb l’Eulogio Pleguezuelos: t’esperem el 28 de juny

Filed under General

Eulogio s’ha fixat amb nosaltres, i més per una causa tan noble com és la lluita contra el càncer i més la que afecta els nens. Un nen què ni tan sols tindrà oportunitat de lluita si no té aquells recursos econòmics necessaris; no podíem girar l’esquena a una persona com ell, que ens demana solidaritat en nom d’ells, que alhora també ha patit i pateix aquest mal d’unes cèl·lules que encara no sabem dominar del tot, tot i que gràcies a la ciència cada cop estem més prop d’entendre, i per això des d’aquest petit raconet de la xarxa volem fer-nos ressò de què una persona que ha estat tocada per aquesta malaltia ara està dedicada, euro a euro fer possible què nens i nenes tinguin una vida.

Ens causa gran desencís pensar que hi ha criatures acabades de néixer què podrien tenir un futur, i per culpa de no haver-hi prous recursos, tindran extremes dificultats per sortir-se’n bé.

A l’Eulogio la vida li ha donat una segona oportunitat, i ara amb cos i ànima cada euro que pot gratar, el destinarà a aquesta lluita.

Mossenaries el dia 28 de juny li farà costat, i com a dinamitzador del projecte d’entrenaments en grup de Torre Mossèn Homs, us demano aquest favor i aquest ajut anirà de plè a salvar vides.

En Miquel Piqueras va fer de pont per contactar amb l’Eulogio i vaig conèixer uns mica més l’Eulogio


Josep, Nacho, Rookie, David


Manel Expósito


Diferents moments en els qual hem tingut l’oportunitat de saber qui era l’Eulogio, que venia a fer i saber en què podrem ajuda’l. Ens ha parlat del seu llibre, dels seus quadres, de les seves xerrades a la ràdio i diferents mitjans i a més ens ha emplaçat al pròxim 28 de juny què ho tindrà tot disposat per què pogueu solidaritzar-vos amb ell i la seva causa, alhora nostra.


Foto de la gran família Mossenaire

Molt agraïts a tots per la vostra atenció


I a córrer toca i comencem amb ganes de fer esport, amistat i fer salut


Martí, mossenaire nova, i Núria. En Martí és un atleta d’una resistència extraordinària i amant de la muntanya que sovinteja


Núria, Monste, Miguel i Montilla


Imma, David, Martí i Jordi. El nostre Mossenaire jove repeteix per segona vegada: hi haurà tercera?


La qualitat de “Mossenaire”, aquell que ve i va i sempre espera, la tenen alguns més que d’altres. Aquí heu vist un moment de qualitat.


No recordo si es diu Mireia, donat què avui s’estrenava i portava un gos què no era el seu, però què treu a passejar. Per primera vegada l’ha dut a córrer. La Mossenaire nova; ha anat de cap a terra. Patacada!!, el que si recordo què tenia un accent fantàstic, d’una terra veina i estimada; la Valenciana. En concret de Benicarló, Ahhh !!! i l’Albert, també ha fotut una bona aterrada. Val més prendre-s’ho a riure.


Víctor i Jordi


Els capdavanters del progressiu: el què va fins a la torre elèctrica. Enhorabona!!


El nostre podi del progressiu: Gilberto, Toni i Jaume


David


Eiiii Marti. En Jordi porta un Marti per banda.


Sandra seguida per la Contxita


Eiiii Dani !!


Alberto Zarzuela, en quality moment: amunt i avall

Click!! engego crono, David, metòdic


Joan Carles, seguit per la Núria, en Dani, en Hassan


I havia promès venir, en Víctor s’ha baixat de la bici, a la què castiga amb assiduïtat i avui ha protagonitzat el següent progressiu


Fran Frutos davant la gran frontera de dues co-capitals. Ell és fill d’una i arrelat a l’altre.


La recta del Casi, a veure qui s’atreveix a atrapa’l


Juan Carlos i Eva Cantero


Marga, de tant en tant caminava. Però aguantant com una valenta


moments per refrescar-se a la font de l’Argelaguet


Miguel i David, què deia: retrata’m, retrata’m que dissabte que ve fallo. No t’ho perdonarem mai. Ja pots portar un bon justificant


Daniel i Silvia


Ha estat, la Dolors, de les primeres noies Mossenaires i hores d’ara no pot córrer gaire, però de tant en tant fa cap a Cal Mossenaire per no perdre contacte amb les amigues i amics.


Fent companyia al nostre flamant “Mossenarie d’honor” i en Josep i l’Eva ja tenen el seu exemplar del llibre. Amb jersei ratllat l’Andrés Expósito, molt amic d’Eulógio i de vermell el gendre què avui s’estrenava. Tots fent costat.

 

A les persones se les pot valorar pel que diuen què faran, o pel que fan. Eulogio allò què diu: fa. Darrera aquesta gran rialla, mirada franca, conversa pausada i un munt d’idees que flueixen del seu cap i amb un cor que no li cap en un cos tan gran, són d’aquelles persones què passen per la vida deixant petjada i de la bona. Des d’aquest petit raconet desitjar-te bona i molta salut i què tot el que et proposis sigui una realitat. Una abraçada!!

Bon dia Pep.

En primer lloc dir-te que t’estic molt agraït i que per mi va ser tot un gran honor i plaer, que ahir tot i que ara sóc un ex corredor de fons, els Mossenaires vau tenir un gest molc maco, al fer-me “Mossenaire d’Honor”. Et puc assegurar que no oblidaré aquest gest i moment.

Faig aquest petit escrit en castellà, perquè vaig veure que algunes persones del grup, tenien alguna petita dificultat amb el català.

Si vols afegir o treure alguna cosa perquè que pugui quedar millor el comunicat, jo te l’agraeixo. No se si l’extensió és massa curta o massa llarga. M’agradaria que el missatge pugues arribar amb la màxima claredat possible.

Una forta abraçada i fins aviat.
————————-
Antes era un profesor y deportista. Ahora después de una dura y larga lucha contra el cáncer, cuando mis secuelas me lo permiten, escribo y pinto. Intento aprovechar esta nueva oportunidad que me ha regalado la vida, para ayudar a personas a las que la vida, no les está tratando demasiado bien.

Estoy llevando a cabo el “Proyecto Solidario Eulogio”, como una maratón que me he planteado y a la que quiero conseguir llegar a finales de este año victorioso. Todo lo que haya consiga recaudar, durante este recorrido, irá destinado a la Obra Benéfica de “Sant Joan de Déu” Unidad Oncológica Infantil, para la Investigación.

Este sentimiento solidario lo quiero hacer realidad, mediante el libro de “Frio bajo la piel”, algunas exposiciones de pinturas y actividades solidarias. La de ahora es “Entrenament Solidari Mossenaires” que gracias a todos vosotros se llevara a cabo, el 28 de Junio a partir de las 8:00 h. Espero que podáis asistir todos y todas aquellas personas que podáis convocar como: familiares, amigos y conocidos.

Mil gracias a todos por tener un gran espíritu deportivo y solidario.

 

 

 

 

http://josepmoliner.com/fupar_netejaParquings2014B.gif

Comentaris tancats a Tots amb l’Eulogio Pleguezuelos: t’esperem el 28 de juny
Comments are closed at this time.