Abr 17 2014


Peter De Vriese, 6.159 quilòmetres

Filed under General

Avui se m’ha apropat un bon home amb una curiosa indumentària i portava un carretó enganxat al cos, i m’ha preguntat si parlava anglès, francès, i algun de més. Amb el meu just coneixement de francès, l’he indicat com s’anava a Montserrat, que és on volia anar, i si era possible anar-hi amb l’estri que duia a l’esquena. No se si a hores d’ara hi ha arribat, però quedaven trenta quilòmetres i els darrers de dura pujada.
Li he demanat de fer-li una fotografia i he vist que hi posava bé, i de seguida he vist que algu important dúia de cap, donat que era Belga, i se’l veia molt preparat. Una web al carretó que hi duia http://www.marathons.be i m’he interessat per ell. Ja se qui és: en Peter.
Efectivament és una persona de 44 anys i es diu Peter De Vriese i porta un projecte: recórrer 6159 quilòmetres i conscienciar a la gent del fet que ens estem carregant el món. El seu camí va passant per Espanya, Catalunya, França, Bèlgica, Països Baixos, Alemanya, Dinamarca, Suècia, Finlàndia i Noruega.
La conscienciació la te exposada al seu web Run For the Climate
El seu repte comença des de Gibraltar i fins al Cap Nord. Ho fa sense cap equip de suport.
Si voleu veure el seu repte, el podeu seguir. Segur que us pot despertar curiositat. La seva empresa li ha donat vacances fins al setembre i amb aquest projecte de conscienciar el mal que fem al planeta, carregant-nos l´únic lloc on podem viure i que alguna cosa hi hem de fer.Molts ànims i molta sort, Peter !!

 

Va arribar Montserrat i segeuix el seu camí. Si el voleu seguir:

 

Vaig llegir que si que havia arribar- Si vols veure alguna fotografia la pots trobar al seu facebook

Veure fotografies

 

 

Comentaris tancats a Peter De Vriese, 6.159 quilòmetres
Comments are closed at this time.