Mar 27 2014


La Itàlia Mossenaire

Filed under Entrenaments

Us sorprendrà el títol què li donem a la nostra crònica setmanal i quan veureu la silueta que ha dibuixat el track que gentilment penja el nostre Mossenaire Juanjo Fernandez.

A més avui és un dia especial: en Juanjo ens recordava que fa feliçment un any que comparteix amb tots nosaltres la seva estimada amistat i companyia i aquesta tarannà de bona persona que l’endevinem tots. És hora d’homenatges i celebrem avui tan fantàstica notícia i els que el coneixeu sabeu que d’ençà que som prop d’ell ens ha explicat la seva vida esportiva el dia que va ser “Mossenaire d’Honor”, ha fet un munt d’excursions a la Mola, caminades i macro caminades i s’ha guanyat el cor de molts de nosaltres. Ha fet fotografies, plastificant mapes i fotografies per molts de nosaltres. També, durant aquest any ha perdut un ésser estimat, com és la seva mare i per tot plegat creiem què dedicar-li aquestes línies a ell era del tot necessari. Gràcies en nom de tots Juanjo i per molts anys estem ben aprop de tu.

El recorregut ha estat variat, de voltes i baixades i pujades i ha sovintejat una mica de tot; hem vist que a alguna amiga i amic li ha costat un xic, però com sempre diem: el que costa es valora més i segur que aquest entrenament us ha fet més fortes i més forts. Gràcies per ser-hi.


la”Itàlia Mossenaire”. Realment increïble la similitut amb els nostres veïns llatins.


El nostre protagonista d’avui. Una persona increïble i estimada per tothom en Juanjo Fernandez. Un veritable luxe.


Sempre ens meravella veure el nivell d’acceptació de la trobada i la predisposició-o de tots a acceptar aquesta manera d’entrenar típica i particular, a aquest indret què el món local de l’esport coneix.


Pepe, un fixe cada setmana seguit per en Toni i Enrique Nilo


El mossenaire nou, a l’esquerra, protagonitza el primer progressiu al costat de la Sandra i en Miguel: al capdavant!


Montilla també ha fet el progressiu, com molts de vosaltres.


I ara el detall de qualitat . Anar a buscar la cua.


Isabel i l’Ana al capdavant del multitudinari grup


I ara arriba la cua: els capdavanters ara arriben darrere. Gràcies!!!


I quest segon progressiu en pujada l’ha encapçalat en José Luís, Óscar, Fran i Montilla i ens queda el record “podi”


Fernando i Jordi arribant al reagrupament


El gran grup amb el fons de Sabadell, lloc d’on ens venen moltes amigues i amics cada setmana i els que agraim vinguin expressament a fer gran el projecte


I el Mossenaire de Vilassar, en Totu, que ha anat al costat de l’Albert i la Natàlia.


Tot elegància. Quin ésser més maco.


A banda d’aplaudir a qui ve per primera vegada, avui molt important saber que teníem a recents maratonians, que havien aconseguit dominar aquesta prova tan difícil. Tant pels primerencs com pels que ja éreu maratonians, de part de tots la més gran enhorabona i molt contents de saber la capacitat què teniu d’afrontar i aconseguir aquests reptes.


Desfem el moment més familiar de la trobada


Per fer uns pujadeta fins al camp base: ” la Masia de Torre Mossèn Homs”


En Casi i l’Emilio, venen per anar a caminar i també arriben al mateix moment.


Homenatge als maratonians que van aconseguir finalitzar una prova tan i tan complicada. Enhorabona a tots vosaltres i sou uns cracks!!


La Maria, sempre la veiem feliç i contenta, fent un estirament per acabar bé l’entrenament, al costat de l’Òscar

I acabem amb Juanjo Fernández i el seu primer any de “Mossenaire” tot agraint-li tot el que arriba a fer pel gran prestigi què la trobada i felicitar-lo públicament per la quantitat de reptes superats d’aquest any. Enhorabona i per molts anys facis tot allò que et proposis.

http://josepmoliner.com/fupar_netejaParquings2014B.gif

http://lh6.googleusercontent.com/-CnW4uqSqJ-U/UZ3ftgMCQOI/AAAAAAAAAkU/LEPvpT0bbNU/runparadis3.gif

Comentaris tancats a La Itàlia Mossenaire
Comments are closed at this time.