Oct 01 2015


Espai Natura · Sabadell

Filed under General

La gent que conforma aquest projecte únic d’entrenaments en grup, avui ha  volgut retre homenatge a qui fa possible que hi hagi uns espais meravellosos a la ciutat de Sabadell, i en parlarem una mica:

Situat al nord de Sabadell, l’Espai Natura és una finca de 86 hectàrees de bosc protegit, que l’any 1964 Caixa Sabadell va salvar de l’especulació urbanística, tot transformant-lo en un Centre d’Activitats Ambientals.

L’Espai Natura comprèn la Masia de Can Deu, el Museu de la Vida al Camp, el bosc de Can Deu, la granja i l’església de Sant Vicenç de Verders, recuperada del pantà de Sau per Caixa Sabadell.

Actualment l’Espai Natura és propietat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 conjuntament amb l’Espai Cultura Sabadell, un espai sociocultural dedicat a la innovació i la cultura amb una especial atenció a l’art i l’educació, que es troba a l’edifici modernista obra d’en Jeroni Martorell al c/ d’en Font 25 de Sabadell.

Bé, el nostre “copiar i enganxar” de la seva web que ens il·lustra.

L’entrenament avui ha estat ple de sorpreses i homenatges, tots més que merescuts i segur que ens hem oblidat un munt de coses: però sabem que tothom que compartiu el nostre projecte, sou bona gent i ens sabreu perdonar els nostres oblits. Gràcies per tot i per molts anys i ens veiem dissabte, plogui, nevi o caiguin les estrelles sobre Torre Mossèn Homs.

Comencem amb una bona conversa amb les amistats, mentre esperem l’hora  de sortida Sempre hi ha un gran moment: la nominació a “Mossenaire d’Honor”, i avui una persona com en Ramon Ramos, ens fa els honors. Moltes gràcies!!

La Karen i en Gilberto, grans persones i mossenaires orgullosos de ser-ho

A l’hora en punt, tota la colla arrenca la marxa, amb l’Antentas, Paco Utrera, Karen i Gilberto al capdavant

Un dels luxes: la Karen

Un altre: l’Edu

El Cisco

I amb samarreta mossenaire, una persona molt estimada per molts i exemple i amb gran seguidors. En Joan Forte. AL seu costat, en Dani

Toni i Carmelo

Amb mànigues blaves, s’estrenava avui en Escudero, un atleta que fa un munt d’anys que ens coneixem i que compartim hobbie

Com dues gotes d’aigua en Xiu i en Sherlock

Ana i Sandra

Diego, Fran, Marc

En Ramon, amb gorra blava, que avui serà proclamant “Mossenaire d’honor”, amb l’amic Juan

Enrique-Nilo i Dani

Josep Maria

I per un camí que va estat molts dies tallat per arbres caiguts, avui ens permet fer un bon progressiu.

I els capdavanters i primers d’aquest progressiu Ramon, Marc, Gilberto, Juan

Ana, i més amigues i amics

Aixequem una bona boira al nostre pas, amb la Trini, Laura i Anabel

Marc i Toni

I l’Escudero, que s’estrena i deia que sempre entrena sol: esperem que torni més vegades, donat que el coneixem i ens agrada. Darrea, Manolo, Sebas i l’Eva i Jordi, i el cans. La cua: Miguel

Deia en Jordi; que un dia a la Mola va reconèixer a en Sherlock i en aquella ocasió el duia en Javier López, la parella de l’Eva. Evidentment en Xiu i en Sherlock tenen una gran similitud

I avui hem volgut retre homenatge a una Fundació que té molt a veure amb aquest lloc que durant molts i molts anys, gent que ens agrada la Natura, hem pogut gaudir d’uns llocs privilegiats. Si voleu veure una web per tenir més informació: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura-fundacio-sabadell-1859/

I ara toca conèixer als nous i noves mossenaires. Benvinguts i us esperem moltes vegades.

I ara, proclamant al mossenaire d’honor: en Ramon Ramos. Gràcies!! El que porta la gorra blava

I una marxa de gran tradició a Catalunya, que uneix Montseny i Montserrat, “La Matagalls”, també va tenir grans representants mossenaires i avui els hem volgut homenatjar.

Sebas, Ramon, Eva, Inma i Trini La nostra enhorabona de part de tothom

Un bon home, ens mirava i s’estranyava, imaginem, de tanta gent com veia. Suposo que en el seu interior, devia pensar: “a veure què fan aquests”. I nosaltres li hem dit..

” Vingui, Vingui” , com es diu? – “Miquel”, ens diu. Doncs tenim a un nou amic

I en Miquel al costat de tots els mossenaires, el dia que dediquem el nostre entreament també a la Fundació i a l’Espai Cultura Sabadell

Alhora que ho explicàvem, l’Antentas ens diu i de forma anecdòtica i sorprenent, que la caixa de Sabadell va comprar tot això per una pesseta. Quina història més impressionant!!

També l’Anna ens ha recordat que avui fa tres anys que tenim una gran buidor entre nosaltres. Ens falta la Teresa, i li dediquem un recordatori http://entrenamentstorremossenhoms.blogspot.com.es/2012/10/et-trobarem-faltar-teresa-farriol.html

I diem fins a un altre al nostre amic del bastó, en Miquel, que no ens estranyaria que aquesta bossa s’ompli de bolets

I la gran filera de Mossenaires, deixa aquest indret, que segur què recordarem i que més d’una vegada visitarem.

I dins del bosc de Can Deu, a les rectes que el vent ens ha transformat, ara amb menys arbres

Flamant cua: Miquel i Manolo

I en Miquel i Marc, units també per l’esport

El Mossenaire d’honor: en Ramon Ramos

I teníem més bones notícies…

Aquesta fantàstica parella havia fet junta una gran proesa: l’Ultra Pirineu

El Cisco i la Gemma van establir una marca de 22h52 a l’Ultra Pirineu, una prova duríssima on es retira un 36% dels participants i la Gemma va fer la sisena veterana, a una distància de 110 quilòmetres. No volíem deixar de dedicar-los unes ratlles.

I uns més que ben merescut aplaudiment. Són un matrimoni ben avingut en tot i d’una fortalesa increïble. La nostra més gran enhorabona!!

Més informació a: http://ultrapirineu.livetrail.net/

I ja anem marxant, i anem tancant les nostres històries per avui

Les nostres noies!

Al capdavant un dels Mossenaires més antics: en Fran. Ja són molts anys corrent per aquí, i sempre aprenem de tothom, coses noves. Sempre val la pena trobar-se cada dissabte

I en Javier, avui ha fet un nou mossenaire: José. Ja li ha dit que vol tornar. Em diu que no fa gaire en José tenia un pes considerable, i ara gràcies a la seva voluntat, el podeu veure amb un aspecte genial.

Gràcies a les casualitats i a l’esport, sempre tinc la sort de conèixer a persones que ens agraden. I en Ramon, ens agrada. Modest, senzill i de fer poc soroll, però un gran esportista. El vaig conèixer gracias a un amic comú en Rafel, i va venir a la botiga del California, arran de venir a entrenar una bona colla de matins, el vaig conèixer encara més. Cada moment amb ell, molt agradable i hem compartit algun entrenament important, com el que recordem pel Cadí. Gràcies i et desitgem una gran quantitat d’èxit en tot el que et proposis.

Buenas compañeros!!!!!

Toda una vida dando pedales. Definía mi afición vinculada en el deporte por mi padre, desde mis inicios en ciclismo en carretera hasta….el mundo de la btt donde finalice temporalmente en un nivel de cicloturista exigente, el motivo por el que en un principio me calce las zapatillas fue la familia. El hecho de necesitar menos tiempo para sentirme física y psíquicamente saciado ya que son dos mundos muy diferentes, hace que pueda pasar más tiempo con ellos. En resumen me basta 1 hora, cosa que la bici es un mínimo de 3h. El caso es que el mundillo me enganchó de tal forma sobre todo el trail que cada vez mi cuerpo me pide más tiempo jejejeje, mossen-Homs y como no a Pep lo conocí en mis inicios a través de in amigo Rafael Carrera y desde ese día me interesé mas y más hasta incluso correr como equipo en California sports y sus entrenos. Tal como me paso con el ciclismo y sus marchas cicloturistas me a pasado con el running y sus cursas cada semana estoy dentro de la afición on fire. Que esta droga sana no pare cada semana sea mossen-homms o rodeado de la gente que te hace feliz. Muchas gracias por dejarme formar parte de vuestra HISTORIA

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?

Comentaris tancats a Espai Natura · Sabadell
Comments are closed at this time.